Lekker luieren in een hangmat terwijl de kinderen/kleinkinderen heerlijk ravotten in het speelbos? Een plek waar ze zelf hutten kunnen bouwen of zich uren vermaken in de zandbak met zandkoekjes bakken of kastelen bouwen? Lekker kliederen bij de waterpomp of picknicken in de speelweide of zomaar wat luieren?

De camping is voorzien van ruime verharde paden en natuurlijk is ook de sanitaire  ruimte van alle gemakken voorzien, tevens berekend op minder validen.

Iedereen die van rust houdt of u nu een tent, een caravan of een camper heeft, iedereen is van harte welkom. 

Op de parkeerplaats naast de camping hebben we één verharde camperplaats. Deze plaats is speciaal ingericht voor een camper die 1 nacht wil overnachten. U kunt snel en gemakkelijk parkeren waardoor u ’s ochtends uw reis kunt voortzetten. Ook is het mogelijk om met de camper op de camping te overnachten.

In het hoogseizoen hebben wij volop activiteiten op de camping, bekijk de activiteiten.

Kinderen tot 4 jaar kamperen gratis, kinderen van 4 tot 12 jaar € 5,- per kind per nacht. Volwassene € 20,00 incl. 2 personen per nacht. Extra volwassene € 10,00 per volwassene per nacht. Dit is de prijs exclusief toeristenbelasting en milieu- en energieheffing van € 2,25 p.p.p.n. Bij online boeken hoeven kinderen tot 4 jaar niet vermeld te worden.

Bij online reserveren kunt u geen voorkeur aangeven van een campingplaats.

Wij kiezen voor u een willekeurige campingplaats uit die op dat moment beschikbaar is.

Heeft u voorkeur voor een speciale campingplaats? Neem dan tijdig per mail contact met ons op en wij bekijken met u de mogelijkheden.

Wij adviseren vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Wij verhuren vaak de camping in zijn geheel voor familie of vrienden weekenden.

Het is dan voor andere gasten niet mogelijk om van de campingplaatsen of de camperplaatsen op de parkeerplaats gebruik te maken.