Blijf denken in oplossingen en wees creatief!

Hoe kunnen wij als Pipowagen Camping Puur Genieten na de corona crisis weer open gaan zonder dat gasten naar een gezamenlijk toiletgebouw hoeven?

Wij proberen altijd te denken in oplossingen en creatief te zijn.

De handen uit de mouwen dus!

We gaan er  voor zorgen dat in ieder geval elke Pipowagen  van een eigen privé sanitair  gebruik kan maken. Na een aantal tekeningen gemaakt te hebben en verschillende mogelijkheden bekeken te hebben zijn we aan het klussen gegaan, want per 1 juni 2020 willen wij weer opengaan!

Sommige Pipowagens, Pipowagen Juffertje in ’t Groen  en Pipowagen Boterbloempje hadden al een eigen wc in de Pipowagen, hier komt een mooie privé douche  naast de Pipowagen te staan. Natuurlijk is de privé douche bij Pipowagen Juffertje in ’t Groen ook rolstoeltoegankelijk, net zoals de Pipowagen zelf is. Bij Pipowagen Ridderspoor komt een privé sanitair met wc en  douche te staan.

In Pipowagen Madeliefje is een eigen  toilet aanwezig. De gasten van Pipowagen Madeliefje mogen in de gezamenlijke sanitaire ruimte gebruik maken van een eigen privé douche.

Ook voor de kleinste Pipowagen, Pipowagen Viooltje hebben wij naar een oplossing gezocht.

Het Paviljoen mag nog niet open maar bij het Paviljoen hebben wij een aparte ingang die toegang geeft tot een aparte ruimte met vaste wastafel en met een eigen wc.

Zo hebben we ook  op deze manier voor Pipowagen Viooltje een privé sanitair kunnen realiseren.

Wij volgen als vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM voor onze sector en afhankelijk daarvan bekijken wij de mogelijkheden voor onze camping voor caravans,campers en tenten deze zomer.

Al een Pipowagen gereserveerd na 1 juni 2020 deze zomer? Wij kijken ernaar uit om jullie weer als gast te mogen verwelkomen.

Ook reserveringen van caravans, campers die eigen sanitair hebben  kunnen gewoon doorgaan.

Er kan wel gebruik gemaakt worden van de stortplaats voor chemisch toilet.

Reserveringen van campers, tenten, caravans die afhankelijk zijn van het gemeenschappelijke sanitairgebouw is het nog even afwachten of de maatregelen versoepeld gaan worden.

Op dit moment is het sanitairgebouw en ’t Paviljoen gesloten en is het nog niet mogelijk om deze gasten te ontvangen.

Voor de activiteiten en workshops die wij gepland hebben staan kijken we t.z.t. of deze door kunnen gaan.

Ook mogen we zoals het er nu uit ziet volgens de richtlijnen van het RIVM de camping nog niet in zijn geheel aan groepen verhuren.

Ook voor deze reserveringen is het nog even afwachten.

Vragen over een reservering? Neem gerust even contact met ons op mochten wij nog geen contact met jullie opgenomen hebben zodat we samen proberen tot een oplossing te komen.

Nog geen reservering gedaan?

Reserveren  mag natuurlijk nu ook al voor na 1 juni. Graag zelfs!

Wij kijken er naar uit om vol goede moed  weer van start te gaan!

Wij heten u graag  na 1 juni 2020 weer welkom op onze gezellige camping in het mooie Brabant!

Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot gauw!

Met vriendelijke groet, Twan en Jacqueline

Terug naar nieuws