Pipowagen Camping Puur Genieten is een rolstoeltoegankelijke camping en één van de pipowagens, pipowagen juffertje in ’t Groen is ook van alle gemakken voorzien. Naast de pipowagen is ook een aangepaste douche. Het is mogelijk om een Hoog-Laagbed te plaatsen in de Pipowagen. Wilt u hier gebruik van maken dan horen wij dit graag van te voren zodat we de bedden om kunnen wisselen voor aankomst.

De camping heeft brede, verharde paden en het gemeenschappelijke sanitair gebouw en ’t Paviljoen zijn ook voor iedereen toegankelijk.

Iedereen is welkom !

In de omgeving zijn verschillende mogelijkheden om van de natuur te genieten. Er is een rolstoelpad bij ’t Keelven en bij boscafé de Soete inval kan iedereen genieten van een kopje koffie met wat lekkers erbij. Ook bij bezoekerscentrum de Pelen in Ospel kun je gezellig genieten van een kopje koffie en prachtige wandelingen in de Peel maken. Ook rolstoeltoegankelijk.

In Someren is het mogelijk om een duofiets of een rolstoelfiets te huren.

Volop mogelijkheden om te genieten van een heerlijke vakantie!

De bewoners van Thomashuis Ospeldijk ’t Kienhout zijn op de camping geweest en Kevin Geurtjens van Nederweert24 heeft een mooi filmpje gemaakt over de rolstoeltoegankelijkheid van de camping en pipowagen juffertje in ’t groen.

KLik hier om het filmpje te bekijken.

Veel kijk plezier!

Terug naar nieuws