Natuurpoort Vennenhorst met boscafé de Soete Inval is een bijzondere aanrader.

Daarvandaan kunt u recreatiegebied de Heihorsten verkennen met diverse leuke vennetjes, waarvan het Keelven de grootste is. Dit gebied is erg geliefd onder wandelaars en fietsers. Tevens is er een uitgebreid ATB netwerk en diverse ruiterroutes.

Boscafé: eten en drinken

Geniet van een vers gemalen kopje koffie, een bourgondisch lunch of van onze overheerlijke pannenkoeken. Dit kan in het boscafé, de serre of gewoon lekker buiten in het zonnetje op het terras. Even nagenieten van een heerlijke wandeling of fietstocht met uitzicht op de prachtig bosrijke omgeving. Er is een speeltuin voor de kinderen en honden zijn welkom.

Mini-golf en Pitpat

Naast wandelen en fietsen kun je nu ook sportief recreëren op natuurpoort Vennenhorst. Speciaal voor groepen hebben ze diverse arrangementen beschikbaar voor een bijzonder groeps-uitje. Je hebt de keuze uit Adventure mini-golf, 18 Pitpat tafels of een potje Jeu de boules op de Petanque baan. Kortom; genoeg te doen en leuk vermaak voor jong en oud!

Wandelen en fietsen

Ondek de prachtige omgeving van Someren. Je kunt te voet de natuur in voor diverse themawandelingen of een wandeling maken via een route van de wandelknooppunten. Met de fiets ontdek je een zeer aantrekkelijk gebied in een prachtig landschap met bossen, vennen en heide. Ook zijn er verschillende routes voor terreinfietsers en ruiters.

Natuurpoort Vennenhorst met boscafé de Soete Inval is het startpunt voor een wandeling of fietstocht naar de Lieropse- en Strabrechtse Heide, met het grootste bosven van Europa; het Beuven. Met bijzondere flora en fauna. Fietst u verder, dan komt u allerlei leuke  dorpjes tegen zoals Lierop, Heeze, Mierlo of Geldrop.

Adventure Mini-golf, biljartgolf en Petanque (jeu de boules) banen

Naast wandelen en fietsen kun je nu ook sportief recreëren op

natuurpoort Vennenhorst. Speciaal voor groepen hebben ze diverse arrangementen beschikbaar voor een bijzonder groepsuitje. Nieuw is de adventure mini-golf baan met 18-holes. Je kunt biljartgolf spelen op de 18 Pitpat tafels of even een potje petanque spelen. Leuk vermaak voor jong en oud.

Dagelijks van 10:00 tot 21:00 uur

Keuken (ma – vr) van 12:00 tot 20:00 uur

Keuken (za – zo) van 11:30 tot 20:00 uur

​Bosrandweg 6

5711 RJ Someren

T 0493 – 49 63 43

https://www.soeteinval.nl/


Terug naar nieuws