Wij gaan 1 juni weer open maar…..!

In verband met de geldende coronamaatregelen hebben we ons allemaal te houden aan een aantal regels.

We volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM.

Gedurende uw vakantie vragen we u het landelijk beleid zoals gesteld door het RIVM op te volgen:

Belangrijkste wat is: houd 1,5 meter afstand van iedereen, blijf zoveel mogelijk bij uw Pipowagen, caravan, camper of tent, of wandel of fiets een stukje in de natuur.

De regels om onderling 1,5 meter afstand te houden tussen mensen die niet tot één huishouden behoren, is ook van kracht in de auto. Zit je met twee mensen of meer personen die niet tot jouw huishouden behoren in de auto, dan kan dat zelfs een boete opleveren.

Voor op vakantie gaan geldt precies hetzelfde. Het is vrijwel onmogelijk om zowel onderweg als op de plaats van bestemming 24 uur per dag 1,5 meter afstand te houden tot je reisgenoten. Ook hier geldt: ben je met meer dan twee mensen en kunnen jullie geen 1,5 meter afstand houden, dan kun je een boete krijgen.

Schud geen handen, was u handen regelmatig en hoest/nies aan de binnenkant van uw elleboog.

Groepen mag niet, dus geen samenscholing.

Iedereen moet zelfvoorzienend zijn, dus gebruik uw eigen toilet/douche/wastafel.

Wij verhuren het gemeenschappelijk sanitair gebouw als privé sanitair bij Pipowagen Madeliefje en Pipowagen Viooltje.

Chemisch toilet en watertappunt mag wel gebruikt worden. (mits natuurlijk 1,5 meter afstand gehouden wordt)

Bezoekers voorlopig niet welkom

Zelf nog steeds zorgen voor eigen veiligheid (i.v.m. eigen hygiëne eigen hygiëne doekje/ zeep/ handschoenen meebrengen.)

Bent u ziek, kom niet naar de camping of ga direct naar huis, blijf thuis minimaal 2 weken, als u griepachtige verschijnselen hebt.

Onze voorkeur gaat uit naar online boekingen en betalingen. Pinnen is niet mogelijk.

Deze extra corona regels zullen opgehangen worden, naar een aantal gemaild worden, en op de website geplaatst worden, dus als u bij ons op de camping staat gaat u automatisch akkoord met deze regels.

Het versoepelen van maatregelen kan alleen als het virus onder controle blijft. De 1,5 meter afstand blijft altijd van kracht. Als het echt nodig is, dan kan en moet een besluit om meer ruimte te geven weer worden teruggedraaid.

Iedereen heeft kennis genomen van de regels, dus iedere gast is zelf verantwoordelijk, dus ook als er een bekeuring volgt ( bv omdat u u niet aan de regels houd en er controle is/komt, soms vliegt er een drone boven de camping), is het zelf betalen. De camping is niet verantwoordelijk hiervoor.

Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen een mooi vakantieseizoen van te maken.

Bij vragen over het een en ander stel ze gerust aan ons, dan proberen we een zo goed mogelijk antwoord te hebben.

Samen maken we er het beste van en genieten van de kleine dingen.

Pas goed op u zelf en op elkaar. Hoe beter we met z’n allen de richtlijnen blijven volgen, hoe sneller deze situatie weer voorbij is.

De regels van het RIVM en de veiligheidsregio wijzigen steeds dus het kan zijn dat deze informatie op het moment van lezen niet meer actueel is.

Wij gaan open met inachtneming van de geldende restricties van Veiligheidsregio Zuid-Oost Brabant.

Kijk voor de actuele noodverordening COVID-19 op

https://www.vrbzo.nl

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Kijk voor de actuele richtlijnen op:

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

Terug naar nieuws