Pipowagen Camping Puur Genieten behoort tot de beste accommodatie van het land!

Gisterenavond zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Pipowagen Camping Puur Genieten heeft een Gouden Zoover Award ontvangen. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er  reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.99 reviews voor Pipowagen Camping Puur Genieten. Tijdens de feestelijke Award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de Award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Pipowagen Camping Puur Genieten met een waarderingscijfer van 9,4.We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. Wij werken hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een  Gouden Zoover Award. Wij willen dan ook graag iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om voor ons een review te schrijven !

Over de Zoover Awards:

 De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen. In januari 2020 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Nog zin om van vroeg boek korting te genieten?

Boek nu een campingplaats of één van onze Pipowagens en ontvang 10 % korting op de basisprijs.

Actievoorwaarden:

Actie is geldig tot 1 februari 2020 op basis van beschikbaarheid, bij reserveringen voor minimaal één week en niet van toepassing op reeds gedane reserveringen en alleen geldig op reserveringen per mail: info@pipowagencamping.nl

Terug naar nieuws