Pipowagen camping, een heerlijke camping in Brabant midden in de Brabantse natuur. Gelegen tussen de Peel en de Kempen. Een familiecamping waar service en gastvrijheid centraal staan. Een camping gelegen op het mooiste plekje van Brabant, Someren-Heide!

In totaal hebben we voor 20 personen slaapplaatsen in onze Pipowagens. Naast de pipowagens beschikken we over 7 ruime camping staanplaatsen. Op de parkeerplaats naast de camping hebben we een verharde camperplaats.

Onze camping beschikt over 5 verschillende Pipowagens. Pipowagen Viooltje met een bedstee voor twee personen. Pipowagen Madeliefje waarin een bedstede is voor twee personen en een aparte slaapkamer met een stapelbed met twee eenpersoonsbedden en een toilet. Pipowagen Ridderspoor met drie een-persoonsbedden waarvan één hoogslaper. Pipowagen Boterbloempje met een bedstede voor twee personen en een aparte slaapkamer met drie een-persoonsbedden waarvan één hoogslaper. Pipowagen Juffertje in ’t Groen voor zes personen met twee keer een twee persoons bedstee en een aparte slaapkamer met twee een-persoons bedden. Pipowagen Juffertje in ’t Groen is rolstoeltoegankelijk en heeft een eigen toilet. Het is mogelijk om een hoog-laag bed te plaatsen in de aparte slaapkamer.

Wij zijn een huisdiervrije camping. Ook op de camperplaats zijn huisdieren niet toegestaan.

Het is ook mogelijk om de gehele camping af te huren. Ideaal voor een familie of vriendenweekend.

In de zomervakantie verhuren wij de Pipowagens per week en in de eerste en de laatste week van de vakantie per midweek.

In de maanden mei, juni en september is de camping in het weekend alleen in zijn geheel af te huren voor minimaal drie nachten. Tijdens het weekend van Pinksteren, Pasen en Hemelvaart verhuren wij de pipowagens en campingplaatsen voor minimaal 4 nachten.

In de maanden november, december , januari, februari en maart zijn wij gesloten.