In oktober van elk jaar vindt Dutch Design Week (DDW) plaats in Eindhoven. Het grootste designevenement in Noord-Europa presenteert werk en ideeën van meer dan 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Op meer dan 110 locaties in de stad organiseert en faciliteert DDW tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkevenementen, debatten en festiviteiten.

Werk en ontwikkeling van jong talent

Hoewel tijdens het evenement alle denkbare disciplines en aspecten van design worden aangeboden, ligt de nadruk op experiment, innovatie en cross-overs. Elk jaar wordt bijzondere aandacht besteed aan werk en ontwikkeling van jong talent.

Toekomst van design

DDW concentreert zich op het ontwerp van de toekomst en de toekomst van design. Het is onze doelstelling om te laten zien hoe ontwerpers van over de hele wereld een positieve toekomst vormgeven en de positie en betekenis van Nederlandse ontwerpers te versterken.

DDW en overnachting in Someren

Een bezoekje aan de Dutch Design Week is zeker de moeite waard. Eindhoven ligt op circa 20 min rijden van ons vandaan. Je kunt dus uitstekend overnachten op onze camping! Of logeer in een van onze pipowagens.

Terug naar nieuws